Home, Nieuws, Publicaties

Laatste nieuws Dichtomatik update augustus 2019

Uitbreiding assortiment V ringen, type VA

Het assortiment grote V ringen is vanaf heden uit voorraad leverbaar bij ons hoofdkantoor in Hamburg. In NBR  zijn de maten >1.000mm tot 1.850mm vanaf nu binnen een week leverbaar. In FKM geldt dit voor de maten tot een diameter van 1.200mm

Uitbreiding assortiment FKM rondsnoerringen

Ook ons assortiment FKM rondsnoerringen is uitgebreid met vijf extra beschikbare snoerdiktes. De volgende maten zijn vanaf heden binnen een week leverbaar:

Ø 1,20 mm

Ø 2,20 mm

Ø 3,20 mm

Ø 5,50 mm

Ø 6,50 mm

Klüber vet uit voorraad leverbaar

Zoals al eerder bekend gemaakt is Dichtomatik sinds Mei 2019 officieel distibuteur van Klüber Lubrication. Vanaf halverwege oktober 2019 zullen diverse soorten tubes, potten en spuitbussen van het Klüber assortiment ook uit voorraad leverbaar zijn. Deze artikelen zijn op dat moment ook zichtbaar in onze productcatalogus op de website.

Poly Urethaan AU21730 voor de levensmiddelen industrie

Dankzij de FDA conformiteit, de 3A® Sanitary certificering en de EC1935-2004 vrijgave, is Poly Urethaan AU 21730 uitermate geschikt voor toepassingen die in aanraking komen met levensmiddelen. Het materiaal is daarnaast bestand tegen de meeste CIP / SIP reinigingsprocessen. Het materiaal is zeer slijtvast en drukvast, waardoor het zelfs in zeer uitdagende omstandigheden een lange levensduur kent. Voor toepassing in deze industrie is het materiaal blauw gekleurd. Om elke gewenste afdichting in kleine aantallen te kunnen produceren is het materiaal ook beschikbaar als ruwmateriaal voor onze draaimachines.